Započeto

Završetak i opremanje bolnice u Doboju

Partije: SNSD | Oblasti: Ekonomija

Tokom predizbornog skupa u Doboju, održanog 3.9.2022, lider SNSD-a najavio je završetak radova i opremanje bolnice u Doboju:

“Rekli smo samo prije nekoliko godina da ćemo raditi, 105 miliona maraka košta bolnica u Doboju i to je narodni novac koji je ovaj Doboj zaslužio, i ova bolnica će biti završena i opremljena najboljom opremom za ponos ne samo onih koji tamo rade nego na ponos svih vas a pomalo i mene i Obrena koji smo dogovorili da se to radi u ovo teško vrijeme”.

Izvor: Milorad Dodik, Predizborna tribina SNSD-a, Doboj, 3.9.2022.

Istinomjer je i u mandatu 2018-2022 pratio obećanje SNSD-a koje se odnosilo na izgradnju bolnice u Doboju. Na kraju mandata, ovo obećanje dobilo je ocjenu ispunjeno većim dijelom.

Na 37. sjednici, održanoj 14.9.2023. godine, Vlada Republike Srpske dala je saglasnost za produženje roka za završetak ugovornih obaveza do 30. marta 2024. godine.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!