Radovi na dogradnji O.Š. Branko Radičević još uvijek traju

Na SNSD-ovom predizbornom skupu održanom u oktobru 2018. godine u Starčevici/Obilićevu, gradonačelnik Banjaluke, Igor Radojičić je rekao da se okončanje dogradnje O.Š. Branko Radičević u Banjaluci očekuje do kraja polugodišta.

Dograđuje se O.Š. Branko Radičević, biće gotovo do kraja ovog polugodišta. 

Igor Radojičić, 01.10.2018.

Da izgradnja dodatnih objekata O.Š. neće biti okončana u navednom roku, potvrdili su iz resornog ministarstva, navodeći da radovi kasne zbog loših vremenskih uslova, “ali i nepredviđenih dodatnih radova”. Ovo je potvrdila i Darija Mićić, direktorica OŠ “Branko Radičević”, koja je istakla da su do sada sazidane tek četiri učionice u prizemlju.

Ostale su još četiri učionice koje tek treba da budu sazidane, tako da ne vjerujem da će radovi biti završeni do kraja ove školske godine.

Darija Mićić, 12.01.2019.

S obzirom da je drugo polugodište tekuće školske već počelo a da radovi na dogradnji O.Š. Branko Radičević i dalje traju, Istinomjer će obećanje Igora Radojčića ocjeniti neispunjenim.

(Istinomjer.ba)

Iako je “prošlo vrijeme nametanja odluka”, Ujedinjena Srpska “apelovala” i “molila” PIC

Uoči sjednice Političkih direktora Upravnog odbora Vijeća za provedbu mira (PIC) održane 17. i 18. 06. 2019. godine u...

Osigurane neophodne saglasnosti za izgradnju velikog dječijeg igrališta u Aleji ambasadora

Na Darivi, u Aleji ambasadora uskoro bi mogla početi izgradnja velikog dječijeg igrališta simboličnog naziva “Igralište prijateljstva” čiju je izgradnju Općina Stari Grad najavila krajem prošle...Kakva će biti sudbina inicijative za obustavu plata delegatima u PS BiH?

Blokada rada Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH koja traje još od njegovog konstituisanja nakon Opštih izbora 2018. godine, tema je koja s pravom zaokuplja pažnju javnosti u Bosni i...