Radovi na dogradnji O.Š. Branko Radičević još uvijek traju

Na SNSD-ovom predizbornom skupu održanom u oktobru 2018. godine u Starčevici/Obilićevu, gradonačelnik Banjaluke, Igor Radojičić je rekao da se okončanje dogradnje O.Š. Branko Radičević u Banjaluci očekuje do kraja polugodišta.

Dograđuje se O.Š. Branko Radičević, biće gotovo do kraja ovog polugodišta. 

Igor Radojičić, 01.10.2018.

Da izgradnja dodatnih objekata O.Š. neće biti okončana u navednom roku, potvrdili su iz resornog ministarstva, navodeći da radovi kasne zbog loših vremenskih uslova, “ali i nepredviđenih dodatnih radova”. Ovo je potvrdila i Darija Mićić, direktorica OŠ “Branko Radičević”, koja je istakla da su do sada sazidane tek četiri učionice u prizemlju.

Ostale su još četiri učionice koje tek treba da budu sazidane, tako da ne vjerujem da će radovi biti završeni do kraja ove školske godine.

Darija Mićić, 12.01.2019.

S obzirom da je drugo polugodište tekuće školske već počelo a da radovi na dogradnji O.Š. Branko Radičević i dalje traju, Istinomjer će obećanje Igora Radojčića ocjeniti neispunjenim.

(Istinomjer.ba)

Istočno Novo Sarajevo uskoro dobija savremeno opremljeno gradsko pozorište?

Direktor Javne ustanove za kulturu - Kulturni centar Istočno Novo Sarajevo, Mladen Janković najavio je da bi ova...

Uskoro počinje primjena odluke o najnižim tehničkim uslovima koje moraju ispunjavati vozila

Ministarstvo komunikacija i prometa BiH je krajem marta ove godine donijelo odluku o “najnižim tehničkim zahtjevima za novoproizvedena i korištena vozila pri homologaciji tipa vozila i homologaciji...


Počeli radovi na rekonstrukciji mosta Drvenija

Izmjenama i dopunama plana javnih nabavki Grada Sarajevo za 2019. godinu, usvojenim u maju, predviđeno je i izvođenje konzervatorsko-restauratorskih radova na mostu Drvenija. Izvođenje radova...