Radovi na dogradnji O.Š. Branko Radičević još uvijek traju

Na SNSD-ovom predizbornom skupu održanom u oktobru 2018. godine u Starčevici/Obilićevu, gradonačelnik Banjaluke, Igor Radojičić je rekao da se okončanje dogradnje O.Š. Branko Radičević u Banjaluci očekuje do kraja polugodišta.

Dograđuje se O.Š. Branko Radičević, biće gotovo do kraja ovog polugodišta. 

Igor Radojičić, 01.10.2018.

Da izgradnja dodatnih objekata O.Š. neće biti okončana u navednom roku, potvrdili su iz resornog ministarstva, navodeći da radovi kasne zbog loših vremenskih uslova, “ali i nepredviđenih dodatnih radova”. Ovo je potvrdila i Darija Mićić, direktorica OŠ “Branko Radičević”, koja je istakla da su do sada sazidane tek četiri učionice u prizemlju.

Ostale su još četiri učionice koje tek treba da budu sazidane, tako da ne vjerujem da će radovi biti završeni do kraja ove školske godine.

Darija Mićić, 12.01.2019.

S obzirom da je drugo polugodište tekuće školske već počelo a da radovi na dogradnji O.Š. Branko Radičević i dalje traju, Istinomjer će obećanje Igora Radojčića ocjeniti neispunjenim.

(Istinomjer.ba)

Jedinstvene “beskontaktne kartice” i “elektronski čitači” još uvijek nisu u primjeni

Vlada Kantona Sarajevo je 29. marta ove godine, na prijedlog Ministarstva saobraćaja, donijela zaključak kojim je...

Napreduje izgradnja otvorenih bazena na Dobrinji

Načelnik Opštine Novi Grad Sarajevo, Semir Efendić još je na novogodišnjoj konfernciji za medije održanoj 30.12.2015. godine, govoreći o planovima za naredni period, pored ostalog najavio i početak...Ispunjeni preduslovi za smanjenje cijena gasa u Federaciji BiH

Direktor BH-Gasa, Jasmin Salkić je 25.10.2019. godine najavio dobre vijesti za korisnike ovog energenta u Federaciji BiH. S obzirom na kretanje cijene nafte i naftnih derivata, koje nam ide na...