Vikend charter let Beograd – Banja Luka

Sredinom marta ove godine iz Gradske uprave Banja Luke najavljeno je kako će u Banja Luku, počev od 12. aprila tekuće godine “po prvi put, charter letom dolaziti turisti iz Beograda i to u organizovanim vikend turama po izuzetno povoljnim cijenama”.

Tako je gradonačelnik Radojičić najavio da će “od 12. aprila zajedno sa kompanijom “Kontiki” biti organizovan vikend charter let Beograd – Banja Luka, te da će u sklopu tog aranžmana gostima biti ponuđen i “vikend u Banja Luci, uz obilazak turističkih i kulturnih sadržaja”.

Cilj je da se u periodu od 8. aprila do 15. juna poveća broj događaja, da grad živi, da naši građani imaju više sadržaja u ponudi i da nam dolaze gosti i turisti u vrijeme kad je naš grad najljepši.

Igor Radojičić, 16.03.2019.

Kako je i obećano, u saradnji sa kompanijom “Kontiki”, Grad Banja Luka organizuje vikend charter let Beograd – Banja Luka, i to  12.,19., i 26. aprila, zatim 3.,10.,17., 24.,31. maja te 7., 14., 21., 28., juna 2019. godine. Trodnevni vikend aranžman u Banja Luci turiste će koštati 99 eura.

Ove vikend ture, kako je i najavljeno, dovodiće, između ostalog, turiste na banjalučki Ćevap fest, koji će biti održan od 31. maja do 2. juna, polumaratonske trke i dr.

Ovim Istinomjer obećanju Igora Radojičića o uvođenju vikend charter leta, uz popratni vikend aranžman, daje ocjenu ispunjeno.

 

(Istinomjer.ba)

Vijeće ministara BiH nije “pomoćno tijelo” Predsjedništva BiH

Predsjedavajući Predsjedništva BiH, Milorad Dodik gostujući u jednoj od TV emisija, ponovo je pokazao nepoznavanje...

Uskoro počinje sanacija krova Aškenaške sinagoge?

Ministar prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša KS, Damir Filipović je na sastanku, koji je održao u martu ove godine, sa predsjednikom Jevrejske zajednice u BiH Jakobom Fincijem, najavio da...


Vodovod “Plava voda” i dalje čeka garanciju Vlade ZDK

Vlada Zeničko- dobojskog kantona još uvijek nije dala garancije za kredit kojim bi se finansirao projekt izgradnje regionalnog vodovoda „Plava voda“. Priča o izgradnji regionalnog vodovoda...