Vikend charter let Beograd – Banja Luka

Sredinom marta ove godine iz Gradske uprave Banja Luke najavljeno je kako će u Banja Luku, počev od 12. aprila tekuće godine “po prvi put, charter letom dolaziti turisti iz Beograda i to u organizovanim vikend turama po izuzetno povoljnim cijenama”.

Tako je gradonačelnik Radojičić najavio da će “od 12. aprila zajedno sa kompanijom “Kontiki” biti organizovan vikend charter let Beograd – Banja Luka, te da će u sklopu tog aranžmana gostima biti ponuđen i “vikend u Banja Luci, uz obilazak turističkih i kulturnih sadržaja”.

Cilj je da se u periodu od 8. aprila do 15. juna poveća broj događaja, da grad živi, da naši građani imaju više sadržaja u ponudi i da nam dolaze gosti i turisti u vrijeme kad je naš grad najljepši.

Igor Radojičić, 16.03.2019.

Kako je i obećano, u saradnji sa kompanijom “Kontiki”, Grad Banja Luka organizuje vikend charter let Beograd – Banja Luka, i to  12.,19., i 26. aprila, zatim 3.,10.,17., 24.,31. maja te 7., 14., 21., 28., juna 2019. godine. Trodnevni vikend aranžman u Banja Luci turiste će koštati 99 eura.

Ove vikend ture, kako je i najavljeno, dovodiće, između ostalog, turiste na banjalučki Ćevap fest, koji će biti održan od 31. maja do 2. juna, polumaratonske trke i dr.

Ovim Istinomjer obećanju Igora Radojičića o uvođenju vikend charter leta, uz popratni vikend aranžman, daje ocjenu ispunjeno.

 

(Istinomjer.ba)

Najavljena izrada nacrta plana za zaštitu kanjona rijeke Misoče

Na sastanku koji je ministrica okoliša i turizma u Vladi FBiH, Edita Đapo održala sa  ministrom prostornog uređenja,...

Besplatna “Škola u prirodi” za 4.000 osnovaca

Krajem 2017. godine Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo (MON KS) i Općina Trnovo potpisali su sporazum o sufinansiranju projekata dogradnje objekta područne škole u Šabićima...Radovi na izgradnji obaloutvrde na rijeci Drini teku planiranom dinamikom

Realizacija dugoočekivanog projekta izgradnje obaloutvrde na rijeci Drini u Goraždu konačno je započela u aprilu 2019. godine, a radovi bi mogli biti okončani u ovoj kalendarskoj godini s obzirom da...