Najave

Još jedna najava rušenja “Kajaka”

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković, gostujući u programu N1 televizije 1.9.2021, govorio je o radu Gradske uprave Banja Luka, te je tom prilikom po treći put najavio rušenje restorana “Kajak”.

Izvor: N1

Stanivuković je ustvrdio da će objekat “Kajak” biti porušen u oktobru, te je najavio kako će rušenju objekta prisustvovati više hiljada građana Republike Srpske.

Bit će porušen u oktobru (op. a. “Kajak”). Pozvat ću građane na Trg Krajine iz cijele Republike Srpske, da se okupimo. Par hiljada, par desetina hiljada ljudi da dođe, da zajedno prošetamo do “Kajaka”. Da se sjedne u bager i da se poruši. Taj problem će biti završen, ja sam dao riječ.

Draško Stanivuković, 1.9.2021.

Stanivuković je i nekoliko dana ranije najavio kako će “Kajak” biti porušen u oktobru.

Ko gleda ovaj video, ko gleda ovaj snimak, nek digne ruku ako misli da nećemo porušiti Kajak. U oktobru će biti porušen. Peti, sedmi oktobar, evo već najavljujem datum. Šesti, evo vidjećemo, osmi. Kad mi klikne tad će biti.

Draško Stanivuković, 26.8.2021.

Podsjećamo, Istinomjer je obećanja gradonačelnika Stanivukovića o rušenju restorana Kajak već dva puta ocijenio neispunjenim, a više o tome možete čitati u člancima “Još uvijek nije započeto rušenje ugostiteljskog objekta ‘Kajak terasa’” i “‘Kajak’ nije srušen ni u junu”.

Istinomjer će pratiti da li će objekat “Kajak” biti srušen u oktobru, kako je to najavio gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković.

(Istinomjer.ba)

Pitajte Istinomjer!