Ispunjeno

Otvoreno novo dječije igralište u parku “Mladen Stojanović”

Tokom obilaska radova na izgradnji dječijeg igrališta u parku “Mladen Stojanović” 4. marta 2023. godine, gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković naveo je i rok kada će igralište biti otvoreno.

Izvor: A. Čavić / Grad Banjaluka

Naime, Stanivuković ja konstatovao da će radovi biti okončani u “rekordnom roku”, odnosno za mjesec:

Iako je ovo izuzetno velika investicija, na ovaj način obogatićemo sadržaje našeg grada što je značajno kako za naše sugrađane, tako i za sve one ljude koji posjete naš grad. Svakako je važno naglasiti da će ovaj projekat biti završen u rekordom roku, za nekih mjesec dana.

Draško Stanivuković, 4.3.2023.

Stanivuković je istakao da će se u okviru rekonstrukcije parka “Mladen Stojanović“ obnoviti i trim-staza u dužini 1.200 metara, koja će biti obložena tartanom.

Oko mjesec kasnije, svečanim otvaranjem 12. aprila 2023. godine, ozvaničen je završetak izgradnje igrališta u ovom parku.

Ovo dječije igralište definitvno može biti ono po čemu će naša djeca pamiti svoje djetinjstvo. Dođi ovdje i igrati se i imati svu ljepotu i prirode i sadržaja je nešto što će zaista svim mališanima ostati u lijepom sjećanju.

Draško Stanivuković, 12.4.2023.

Igralište se prostire na 1.500 kvadartnih metara površine s 12 kula različitih visina, koje su povezane visokim adrenalinskim okruglim mostom i zip lajnom dužine 22 metra.

Iz Gradske uprave su istakli da je uz novo igralište, u koje je uloženo oko 800.000 KM, obnovljeno i postojeće dječije igralište u istom parku.

Budući da je izgradnja dječijeg igrališta u parku “Mladen Stojanović” okončana u roku od “nekih mjesec dana”, kako je najavio Draško Stanivuković, Istinomjer njegovo obećanje ocjenjuje ispunjenim.

(Istinomjer.ba)

Pitajte Istinomjer!