U progresu

Obnova i proširenje namjene terena Famosa u Hrasnici

Opštine: Ilidža

Postavit ćemo strateške ciljeve razvoja sportskih kapaciteta, poput obnove i proširenja namjene terena Famosa u Hrasnici, ubrzati i završiti izgradnju nove sportske dvorane u Sokolović-Koloniji. Sanirat ćemo vrtiće te zatražiti podršku privatnog sektora i velikih poslodavaca na tom putu. Posebno mislimo na vrtiće u Pejtonu i Hrasnici.

Obrazloženje

U toku prve godine mandata, vršene su značajne aktivnosti na ispunjenju ovog obećanja.

Izvor: NAŠ PLAN ZA ILIDŽU 2020–2024: Ilidža, dom dobrih ljudi

FK Famos iz Hrasnice je 8. jula 2021. godine obavijestio javnost da radovi na pomoćnom terenu teku prema planu, te da je umjetna trava spremna za postavljanje.

FOTO: Mavas d.o.o.

Radove na mijenjanju travnate podloge pomoćnog terena FK Famos, odnosno postavljanju vještačke trave, vršila je kompanija Mavas iz Mrkonjić-Grada, a upravo su iz ove kompanije 5. augusta 2021. godine saopštili da je projekt kompletiran.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


Pitajte Istinomjer!