Nije započeto

Izgradnja modernih fontana, javnih česmi i prodajnih trgova/marketa, posebno u okviru lokaliteta Vrelo Bosne, uz sajamsku prodaju suvenira

Opštine: Ilidža

Izgradit ćemo moderne fontane, javne česme i prodajne trgove/markete, posebno u okviru lokaliteta Vrelo Bosne, uz sajamsku prodaju suvenira i prilike za stvaranje mreža malih proizvođača iz sektora poljoprivrede.

Izvor: NAŠ PLAN ZA ILIDŽU 2020–2024: Ilidža, dom dobrih ljudi

Iz Općine Ilidža su za Istinomjer 12. decembra 2021. godine naveli da su “održani sastanci i pokrenute aktivnosti saradnje sa nadležnim ustanovama koje upravljaju ovim lokalitetom (Vrelo Bosne) kako bi se unaprijedio sadržaj za građane”. Također, kako je navedeno u saopćenju,  “pripremaju se projekti za izgradnju modernih fontana i uređenja javnih česmi na području općine Ilidža”.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!