Nije započeto

Brza cesta od Trebinja prema Bileći

Partije: SNSD | Oblasti: Ekonomija

Na predizbornom skupu u Trebinju održanom 22. septembra lider SNSD-a i kandidat za predsjednika RS Milorad Dodik najavio je izgradnju i brze ceste od Trebinja prema Bileći:

“Već naredne godine, godinu i po’ dana, da krenemo sa izfradnjom brze ceste gore prema bileći i dalje prema Višegradu, povezati se sa Srbijom na najkvalitetniji mogući način.”

Izvor: Milorad Dodik, Trebinje, 22.09.2022.

Ovaj putni pravac kako su potvrdili za Istinomjer iz Ministarstva saobraćaja i veza u novembru 2023. godine, planiran je Prostornim planom Republike Srpske do 2025. godine i Strategijom transporta Republike Srpske za period 2016.- 2030 godina, kao dio brzog puta Trebinje – Gacko – Foča – Ustiprača – Višegrad. Međutim, još uvijek nije došlo do početka njegove gradnje. 

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!