Započeto

Banja Guber

Partije: SNSD | Oblasti: Ekonomija

2019. godine bit će godina rješavanja najznačajnijeg pitanja za naš grad, za našu opštinu i za našu regiju. To je rješavanje pitanja Banje Guber

Obrazloženje

U prvih godiu dana mandata Vlade RS provođene su određene aktivnosti na ispunjenju ovog obećanja.

Izvor: Srebrenica, 25.09.2018:

Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić vjeruje da će Banja Guber početi s radom tokom ove godine. ”Ono što me raduje, a što treba radovati i sve građane Srebrenice, jeste to da se ozbiljno zakotrljala priča oko Banje Guber. Dobili smo podršku Vlade RS-a. Oni su rekli da je 2019. godina banjskog turizma, i ulaganja u sve banje, pa tako i u Srebrenici”, rekao je za Anadolu Agency (AA) Grujičić koji dodaje da su već poduzeti konkretni koraci kada je Banja Guber u pitanju:

”Skupština opštine Srebrenica je zadužila mene i moj kabinet da pripremimo određenu dokumentaciju koja će doprinijeti da sagledamo situaciju, i pronađemo najbolja rješenja. Ja sam već kontaktirao neke projektantske kuće koje bi nam predložile građevinska rješenja, i načine da zaobiđemo probleme koje imamo. U narednom periodu ću se sastati sa Radojicom Ratkovcem, da vidimo da li on želi da se uključi u cijelu priču. Ukoliko on ne bude želio, mi ćemo krenuti da rješavamo samostalno pitanje Banje Guber koje je najznačajnije za opštinu Srebrenica”. 

Takođe, Istinomjer u novembru tekuće godine saznaje da će se Opština Srebrenica za kapitalne projekte kreditno zadužiti 2,4 miliona KM. Od toga će 800 hiljada biti uloženo u pokretanje Banje Guber.

Ovom temom u decembru se bavio i Istinomjer, a o tome možete više pročitati u ovom tekstu.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


Pitajte Istinomjer!