Najave

Početak izgradnje novog hotela Palas u februaru naredne godine?

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković prvenstveno je putem svoje Facebook stranice, a potom i na službenoj stranici Grada Banja Luka, najavio izgradnju hotela Palas u ovom gradu.

Foto: TO Banja Luka
Foto: TO Banja Luka

Stanivuković je najavio da će rušenje starog i izgradnja novog hotela Palas početi u februaru naredne godine.

Prema dosadašnjoj dinamici, planovima i maksimalno uloženim naporima u posljednje dvije godine, možemo danas gotovo izvjesno reći da će rušenje, a zatim i gradnja hotela “Palas” koja čeka od 1987. godine, početi u februaru naredne godine. Ovo će značiti jednu novu dimenziju razvoja našeg grada i ugostiteljsko-turističke ponude.

Draško Stanivuković, 5.11.2022.

Gradonačelnik Banje Luke pojasnio je da je rješavanje imovinsko-pravnih odnosa trajalo dvije godine te je saopštio iznos vrijednosti ovog projekta:

Jedan od najizazovnijih projekata vrijednosti 75 miliona KM, sa velikim zavrzlamama oko imovinsko-pravnih odnosa, koje rješavamo pune dvije godine i u konačnosti smo uspjeli za prvi dio građevinske dozvole. Sve je spremno za februar mjesec.

Draško Stanivuković, 6.11.2022.

Istinomjer će pratiti da li će rušenje starog i gradnja novog hotela Palas u Banjoj Luci početi u februaru 2023. godine, kako je i najavio gradonačelnik Draško Stanivuković.

(Istinomjer.ba)

Pitajte Istinomjer!