Keljmendi je svuda oko nas

Sadik Ahmetović
Sadik Ahmetović

“Ja odgovorno tvrdim da mi znamo gdje je Keljmendi, to je čovjek koji se kreće po cijelom regionu, gdje je bio juče gdje je danas vjerovatno… Vjerovatno mijenja mjesto, ali mi znamo gdje je” izjavio je Sadik Ahmetović, ministar sigurnosti BiH.

(Pobjeda.me, 13. 9. 2012.)

Komentar:

Od utvrđenog mjesta boravka Nasera Keljmendija (Ahmetović: “Keljmendi je prešao u Crnu Goru”, Klix.ba, 12. 9. 2012. 13:20 h), preko demanta crnogorske policije: “Ne. Danas se ne nalazi na teritoriji Crne Gore, apsolutno”, riječi su crnogorskog ministra unutrašnjih poslova Ivana Brajovića (Sutra.ba, 12. 9. 2012. 19:28 h), pa do relativnog “tu je negdje”, ministar Ahmetović je prošao dug put ali u kratkom vremenskom roku.
Ovo je definitivno nedosljednost Sadika Ahmetovića, jer je nedopustivo da u samo pola dana od Crne Gore “pređe” na region, a uz tvrdnju da se zna gdje je odbjegli osumnjičeni koji je, valjda, bio meta akcije Lutka.

Najavljeno povećanje plata koje se isplaćuju iz budžeta RS

Premijer Vlade Republike Srpske (RS), Radovan Višković najavio je da će “od početka naredne godine” biti povećane plate...

I Mektić pocijepao boračku knjižicu

Major u nekadašnjoj vojsci Republike Srpske, Brano Pejanović “vidno razočaran u ono zbog čega se borio i krv prolivao”, pocijepao je člansku knjižicu boračke organizacije čiji je član bio. Da će...Hoće li rad Zastupničkog doma PS BiH biti odblokiran?

Osvrćući se na zastoj u radu Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH (PS BiH), još polovinom oktobra ove godine predsjednik SDS-a, Mirko Šarović izjavio je da je deblokada rada ovog...