Neispunjeno

U Banjoj Luci nije “niklo” drvo s likovima Dodika, Radišića i Zeljkovića

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković, u obraćanju predstavnicima medija 26. augusta, najavio je skoro postavljanje drveta u parku “Petar Kočić” s likovima javnih funkcionera.

FOTO: Grad Banjaluka

Kako je saopštio Stanivuković, drvo, koje simbolizira korupciju u RS, trebalo je biti visoko sedam metara i postavljeno u roku od 20 dana.

Za 20 dana postavljamo najveće drvo, sedam metara visoko, u parku “Petar Kočić”. Stoji drvo sa tri stabla, u sredini Dodik, desno Radišič, lijevo Zeljković i sve grane svih njihovih firmi, svih miliona, svih kamiona, svih aviona, interkont, đedova rakija, mamina rakija, restorani, agapei jedan, drugi, sve će bit’ i stajaće u parku “Petar Kočić” narednih 365, niko neće smjet’ sklonit’.

Draško Stanivuković, 26.8.2021.

 

20. septembra ove godine, Istinomjer je kontaktirao gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića, kao i njegov kabinet, s ciljem dobivanja informacija da li je navedeno drvo postavljeno te, ukoliko nije, hoće li biti postavljeno, ali odgovor do zaključenja ovog teksta nismo dobili.

Istinomjer je posjetio park “Petar Kočić” u Banjoj Luci, a na navedenom lokalitetu nismo pronašli drvo koje je Stanivuković najavio.

S obzirom na to da drvo s likovima Dodika, Radišića i Zeljkovića nije postavljeno u parku “Petar Kočić”, Istinomjer će obećanje gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića o postavljanju navedenog drveta s povezanim kompanijama i imovinom aktera na njemu ocijeniti neispunjenim.

 

(Istinomjer.ba)

Pitajte Istinomjer!