Ispunjeno

Završiti započetu obilaznicu do tunela u Policama

Opštine: Trebinje

Obavezno odmah završiti započetu obilaznicu do tunela u Policama i tako kvalitetno povezati Mokre Dolove i Gornje Police s centrom Grada.

Obrazloženje

U prvoj i drugoj godini mandata zabilježene su aktivnosti na ispunjavanju ovog obećanja.

Izvor: Platforma za lokalne izbore 2016. godine

Kako je potvrđeno za Istinomjer, radovi na uređenju ove obilaznice okončani su u cijelosti.

Grad Trebinje je sredine oktobra 2019. godine, zbog održavanje Balkanskog prvenstva u biciklizmu, dobilo novu biciklističku stazu zbog koje je pristupljeno i sanaciji pojedinih djelova obilaznice u Policama.

U prvoj fazi realizacije projekta završeni su radovi od Mokrih Dolova do Banjevaca.

U prvoj fazi biće uređena trasa nekadašnje pruge u dužini od oko pet kilometara, od novoizgrađene saobraćajnice u Mokrim dolovima, kroz tunel u Policama, preko željezničkog mosta, nekadašnjom prugom uz Goričko jezero do Mičevca i Banjevaca, dok će u drugoj fazi biti sanirana dionica do izletišta Jazina.

Mirko Ćurić, 17. septembar 2019.

Radovi na izgradnji istočne obilaznice su počeli 2012., a stali su već dvije godine poslije zbog neriješenih imovinskih odnosa.

U prvoj i drugoj godini mandata zabilježene su aktivnosti na ispunjavanju ovog obećanja. Riješeni su imovinski problemi a potrebna dokumentacija predata “Putevima RS”. U 2018. godine započela realizacija ovog projekta čija je realizacija još uvijek u toku.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!