Ispunjeno

Završetak izgradnje vrtića i škole u Ledincima

Opštine: Bijeljina

Završetak izgradnje Vrtića i škole u Ledincima

Obrazloženje

U drugoj godini mandata načelnika općine dato obećanje je ispunjeno.

Izvor: Tribina Ledinci, 22.09.2016.:

Novoizgrađena školu Vuk Karadžić u bijeljinkom naselju Ledinci otvorena je u junu 2018. godine, a oko 360 učenika od prvog do petog razreda započelo je u njoj školsku 2018/2019. godinu.

Izgradnja novog objekta koštala je tri miliona KM, od čega je Vlada Republike Srpske učestvovala sa nešto više od pola miliona, dok je ostatak finansiran iz sredstava grada.Gradska uprava već petnaestak godina ulaže u obrazovanje, a u tom periodu uloženo je više od 30 miliona KM. Ova škola ima 2000 kvadrata u okviru kojih se nalaze i prostorije za djecu pretškolskog uzrasta. Tu je i kuhinja i svi prateći objekti koji su potrebni, te sportski tereni.”

Mićo Mićić, gradonačelnik Bijeljine, 11.06.2019.

Pod istim krovom novosagrađenog područnog odjeljenja OŠ „Vuk Karadžić” u septembru 2018. godine, otvoren je i vrtić koji nosi naziv „Plavi čuperak”. U novom objektu može boraviti oko stotinu djece.

Vrtić na Ledincima je četvrti objekat vrtića „Čika Jova Zmaj” koji je otvoren u proteklih desetak godina.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


Pitajte Istinomjer!