Djelimično ispunjeno

Završetak započetih, a nedovršenih projekata

Opštine: Istočno Novo Sarajevo

Prvo trebamo riješiti problem izgradnje započetih, a nedovršenih projekata, projekata koji na području opštine I. Novo Sarajevo stoje već dugo.

Obrazloženje

Opštinska vlast je prilikom preuzimanja vlasti 2012. godine preuzela i određeni broj projekata čija je izgradnja započela u prethodnim mandatima. To su: Galerija Kućanski i Gradsko pozorište.

Opštinska uprava opštine Istočno Novo Sarajevo je u potpunosti realizovala infrastrukturni projekat koji se odnosi na sanaciju odnosno nastavak izgradnje postojećih nedovršenih objekata u opštini Istočno Novo Sarajevo. Ovaj put i u ove namjene uloženo je 7.000 KM u potpunu zamjenu krovne konstrukcije i krovnog pokrivača na budućem objektu galerije “Kućanski”, čime su stvoreni uslovi za trenutno očuvanje i budući nastavak izgradnje ovog objekta.

U toku 2014. godine uloženo je 85.000 KM budžetskih sredstava u postavljanje stolarije na ovom objektu i uređenje predulaza.

Radova na gradskom pozorišu nije bilo u mandatnom period 2012. – 2016.

Izvor: Izbori 2012 - Debata RTV IS

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!