Nije započeto

Vraćanje toplog obroka u sve institucije

Partije: Ujedinjena Srpska | Oblasti: Socijalna politika

U okviru dokumenta Platforma za Opšte izbore 2022. političkog subjekta Ujedinjena Srpska dato je obećanje koje se odnosilo na vraćanje toplog obroka u sve institucije.

“Ujedinjena Srpska neće odustati od vraćanja toplog obroka jer je to ključ ravnopravnosti i najpravedniji način povećanja zarada u RS te će nastaviti da podržava napore sindikata i njihovu borbu. Osnovnom i moralnom obavezom jer je to mjera koja će najviše uticati na ostanaka radnika i porodica. Posebno je važno navesti da u pojednim javnim ustanovama i institucijama postoji topli obrok od 250 KM dok u zdravstvu, obrazovanju, javnoj upravi iznosi 0 KM. A posebno je važno da je Narodna skupština Republike Srpske donijela odluku o podršci vraćanju toplog obroka.”

Izvor: Platforma za Opšte izbore 2022

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!