Djelimično ispunjeno

Uređenje šetališta

Opštine: Trebinje

Mogućnosti HET-a se moraju iskoristiti na zakonski način, kao što je: nastavak uređenja šetališta

Obrazloženje

U toku mandata gradonačelnika Mirka Ćurića ovo obećanje je djelimično ispunjeno.

Izvor: Platforma za lokalne izbore 2016. godine

Radnici JU „Ekologija i bezbjednost“, u saradnji sa AD „Komunalnim“ preduzećem i vatrogasnim društvima iz našeg grada, počeli su i 2020. godine na vrijeme sa proljećnim uređenjem grada.

 Sa prvim toplijim danima, po tradiciji, krenuli smo sa proljećnim uređenjem grada. Trenutno orezujemo stabla na Obali Luke Vukalovića. Naši momci su na terenu već četiri dana, imamo posla još tri do pet dana, radove izvodimo u saradnji sa vatrogasnim društvima i komunalnim preduzećem. Drugi dio ekipe uređuje i čisti zelene površine, trenutno smo na potezu od  kafea ‘Bolero’ do krivine ispod Kosića, čistimo obalu Trebišnjice i uređuje se šetalište“, kaže za Radio Trebinje Nemanja  Sorajić, šef Službe civilne zaštite JU „Ekologija i bezbjednost“.

Redovno održavanje šetališta i rasvjete uz šetalište.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!