Ispunjeno manjim dijelom

Turistička organizacija na usluzi građanima

Opštine: Trebinje

Turistička organizacija mora da bude na usluzi građanima.

Obrazloženje

U toku mandata gradonačelnika Mirka Ćurića obećanje je ispunjeno u mjeri koja je zanemariva za njegove ciljeve.

Izvor: Platforma za lokalne izbore 2016. godine

Turističke organizacije Trebinja u okviru promotivne kampanje „Ljetuj u Trebinju“ koju je organizovala Turistička organizacija Grada Trebinja uz podršku Gradonačelnika Trebinja, Mirka Ćurića dodjelila je nedavno turističke poklon vaučere koji su iskorišteni u periodu od 5. do 25. jula tekuće godine.

Zabilježeno je 10.109 prijava što je brojka koja je znatno nadmašila planove, očekivanja i projekcije koje su postavljene na samom početku kampanje. Obzirom da je čitav tok kampanje pratio visok nivo interesovanja i dobar odziv potencijalnih turista, a uslijed spremnosti nosilaca turističke ponude Trebinja da dodatno potpomognu akciju odlučeno je da se umjesto prvobitno planiranih 30 emituje još toliko turističkih poklon vaučera, tako da je dodijeljeno ukupno 60 vaučera u iznosu od 150,00 KM.

Grad Trebinje, Saopćenje, 29. juli 2020.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!