Ispunjeno

Stavljanje u funkciju slobodnih površina u industrijskoj zoni Volujac

Opštine: Trebinje

Slobodne površine u industrijskoj zoni Volujac se moraju upotrebiti i staviti u funkciju Imamo već dobrih i funkcionalnih primjera koji opstaju u Industrijskoj zoni Volujac.

Obrazloženje

U prvoj godini mandata ovo obećanje je ispunjeno.

Izvor: Platforma za lokalne izbore 2016. godine

Slobodne površina u industrijskoj zoni Volujac proteklih godina stavljene su u funkciju. Pored toga, Grad je smanjio rentu i obezbijedio popust od 99% svima koji pokrenu pogone u toj zoni.

U radu JU Centar za socijalni rad Trebinje primjenjuje mješoviti sistem pružanja usluga korisnicima i razvija partnerstvo sa akterima u lokalnoj zajednici.
Zaključen je partnerski Sporazum o načinu finansiranja Eparhije Zahumsko Hercegovačke i Primorske za Narodnu kuhinju između Grada Trebinja, JU Centra za socijalni rad Trebinje i Srpske Pravoslavne Eparhije Zahumsko – Hercegovačke i Primorske za 2018 godinu. Ovakav način funkcionisanja u lokalnoj zajednici Trebinje postoji u kontinuitetu već zadnjih 10 godina, gdje su sva tri partnera uvijek ispoštovala svoja prava i obaveze na zadovoljstvo korisnika, socijalno ugroženih lica, kojih trenutno ima 81, shodno poslednjem ažuriranom spisku od 09.07.2018.godine (broj korisnika se u kontinuitetu kreće oko 80). Za sada Narodna kuhinja još uvijek radi.

Grad Trebinje, 15. septembar 2020.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!