Ispunjeno manjim dijelom

Saradnja sa Elektrotehničkim fakultetom

Opštine: Istočno Novo Sarajevo

Saradnja sa Elektrotehničkim fakultetom.

Obrazloženje

U septembru 2020. godine studenti ETF kreirali su tunel za dezinfekciju čiju realizaciju je pozdravila Opština uz najave da će tuneli biti postavljeni i na ulazima drugih institucija na području Opštine.

Izvor: Konferencija SNSD-a za novinare (19.09.2016.)

U septembru 2020. godine studenti Elektrotehničkog fakulteta kreirali su tunel za dezinfekciju. Načelnik Ćosić je najavio da će ovakvi tuneli biti postavlјeni i na ulazima drugih ustanova na području ove opštine, a da će među prvima biti Osnovna škola „Sveti Sava“.

Iako mali projekat, tunel za dezinfekciju je dokaz da se na ovoj ustanovi uz teoretska, stiču i praktična znanja. Ovo pokazuje da je domaća pamet najbolјa. Momci su napravili tunel i pokazali da u ovom vremenu treba zaštiti zdravlјe lјudi i istovremeno pokazali da imaju znanja i sposobnosti da to urade za mnogo manje novca, nego što je tržišna cijena.

Ljubiša Ćosić, 20. septembar 2020. 

 

 

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!