Ispunjeno većim dijelom

Rekonstrukcija i asfaltiranje ulica (MZ Sedrednik)

Opštine: Stari Grad Sarajevo

Rekonstrukcija i asflatiranje ulica: Sedrenik-čikma, Rogina (krak), Fazlin sokak, Prvi bataljon Sedrenik, Kriva, Ramića Banja-donja i dio ulice Alije Nametka – MZ Sedrenik

Obrazloženje

Tokom septembra 2014. godine asfaltiran je dio ulice Sedrenik čikma. Novi asfalt postavljen je na dio ove ulice od broja 2 do 10, odnosno u dužini od oko 73 metra i širini od tri i po do šest metara.

Dio saobraćajnice u ulici Rogina, između brojeva 139 i 155 na Sedreniku asfaltiran je u novembru 2015. godine.

U oktobru 2014. godine postavljen je novi asfalt u ulici Prvi bataljon. Ulica je asfaltirana u dužini od od oko 100 metara i širini od tri i po do pet metara.

Tokom aprila 2014. godine asfaltiran je donji dio oštećene ulice Ramića banja u dužini od oko 100 i širini od tri do tri i po metra.

Tokom 2015. godine asfaltirano je 240 metara ulice Alije Nametka, dok je preostalih 200 metara ulice završeno u maju 2016. godine.

Izvor: Program Saveza za bolju budućnost - Općina Stari Grad Sarajevo

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!