Ispunjeno

Regulacioni plan Nove Topole

Partije: SNSD | Oblasti: Državno uređenje

Od kad postoji Nova Topola nije imala regulacioni plan. Do kraja ove godine Nova Topla će dobiti svoj regulacioni plan

Izvor: Predizborni skup SNSD-a, Nova Topola, 27.09.2018

Opština Gradiška putem otvorenog tendera (broj: 594-1-2-27/18) sredinom 2018. godine odabrala je firmu „Urbis Centar“ za izradu Regulacionog plana „Nova Topola Zapad“ i „Nova Topola Istok“. Ugovor u vrijednosti 27.760.000 KM je kako se navodi na portalu javnih nabavki zaključen 4. juna 2018. godine. Kako su na proljeće 2019. godine za Istinomjer potvrdili u firmi „Urbis Centar“, izrada regulacionog plana je bila u toku.

Javna raprava o Nacrtu Regulacionog plana “Nova Topola – Istok” i Nacrta Regulacionog plana “Nova Topola – Zapad”, kako su prenijeli mediji iz tog grada, održana je početkom oktobra 2019. godine, a oba plana data su na uvid svim mještanima Nove Topole u periodu od 12. septembra do 14. oktobra 2019. godine.

Na 32. sjednici Skupštine grada Gradiška održanoj 2. 6. 2020. godine odbornici su između ostaalog usvojili i odluke o donošenju Regulacionih planova „Stadion“, „Kej“, „Nova Topola-istok“ i „Nova Topola-zapad“. 

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!