Prekršeno

Razvoj sportskog kampa “Dejan Bodiroga”

Opštine: Trebinje

Važan element razvoja turizma i korištenja turističkih kapaciteta bio bi omogućen razvojem sportskog kampa koji bi se naslanjao na Ljetni kamp košarke “Dejan Bodiroga”.

Obrazloženje

Ranije aktivnosti na realizaciji ovog obećanja su zaustavljene.

Izvor: Platforma za lokalne izbore 2016. godine

2017. godine nije održan kamp “Dejan Bodiroga”, a tereni na kojima je do sada održavan isti, prema najavama gradskih vlasti, uskoro bi mogli promjeniti i svoju namjenu.

Na lokaciji sportskih terena “Srđan Aleksić” planira se izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa, u čijem produžetku bi bila rekonstruisana i “Begova kuća”.

Objekti Dejana Bodiroge nalaze se na zemljištu koje je u vlasništvu Fondacije “Centar za razvoj fizičke i duhovne kulture” iz Trebinja, koje je u martu ove godine uputilo pismo namjere prema gradu Trebinju, u kome je navelo da na toj lokaciji planiraju izgradnju zgrada i rekonstrukciju Begove kuće.

Iz Gradske uprave je potvrđeno da je u toku izrada detaljnog urbanističkog projekta, koji je predviđen u okviru izrade Regulacionog plana Bregovi.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!