Započeto

Put Stolac-Ljubinje-Trebinje

Partije: SP RS | Oblasti: Ekonomija

“Ne rukovodi me lični interes i želja mi je da pomognem ljudima. Želim da Ljubinje ima bolje snabdijevanje strujom, da se realizuje put Stolac-Ljubinje prema Trebinju i lično ću se pobrinuti se zamjenu azbestnih cijevi vodovoda od Dola do Ljubinja, što je posao vrijedan 2,2 miliona KM”, rekla je Klimenta.

Obrazloženje

U prvih godinu dana rada Vlade RS vršene su određene aktivnosti na ispunjenju ovog obećanja.

Izvor: socijalisti.ba

Sanacija planiranih 7,5 kilometara puta Trebinje-Ljubinje, čija vrijednost iznosi 12 miliona KM, započela je u novembru 2019. godine.

„Osim rehabilitacije kolovoza, uradićemo kompletnu rehabilitaciju saobraćajne signalizacije, i vertikalnu i horizontalnu. Radićemo i zaštitne ograde u dužini od 10,5 kilometara i na taj način riješiti dugogodišnji problem ovog puta. Sloj asfalta će biti debljine pet centimetara, radi se najkvalitetnijim eruptivnim materijalom, takozvanim dijabasom“ – izjavio je Nenad Nešić, direktor JP „Putevi Republike Srpske“ za Nezavisne novine.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


Pitajte Istinomjer!