Ispunjeno manjim dijelom

Proširenje sustava za organizirano prikupljanje komunalnog otpada

Opštine: Široki Brijeg

Proširenje sustava za organizirano prikupljanje komunalnog otpada na cijelo područje Širokog Brijega.

Izvor: Predizborni program HDZ-a BiH za Široki Brijeg

Prema informacijama koje smo dobili iz Gradske uprave Širokog Brijega, JKP „Čistoća“ svojim pojačanim angažmanom, a s dolaskom nove uprave, od prvog dana radi na proširenju sustava prikupljanja komunalnog otpada. Cilj je u potpunosti pokriti cijelo područje Širokog Brijega, a već se u vrlo kratkom roku povećao broj korisnika.

Više informacija o ovom obećanju nije bilo moguće pronaći, osim informacija na web stranici Grada Širokog Brijega o odvozu komunalnog otpada za vrijeme blagdana Svih svetih, te informacije o organiziranom prikupljanju i zbrinjavanju otpada.

Iz Gradske uprave Široki Brijed istakli su:

JKP „Čistoća“ svojim pojačanim angažmanom, a s dolaskom nove uprave, od prvog dana radi na proširenju sustava prikupljanja komunalnog otpada. Cilj je u potpunosti pokriti cijelo područje Širokog Brijega, a sustav je proširen na 90% prostorno, dok je za 30% povećan broj korisnika.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!