Započeto

Promocija života na selu

Partije: Ujedinjena Srpska | Oblasti: Ekonomija

U okviru dokumenta Platforma za Opšte izbore 2022. političkog subjekta Ujedinjena Srpska dato je obećanje koje se odnosilo na promociju života na selu.

“Naši prostori imaju zemljoradničku i stočarsku tradiciju koja nije zanemariva ali je potrebno u većoj mjeri animirati stanovništvo, naročito mlađe populacije, da ostaju i obnavljaju seoska gazdinstva. Tome mogu doprinijeti intenzivnije promocije prednosti života na selu, kao i zarada koje je moguće ostvariti bavljenjem poljoprivredom, uz nastavak subvencionisanja poljoprivrednika.”

Izvor: Ujedinjena Srpska, Platforma za Opšte izbore 2022.

Na zvaničnoj stranici Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske 7.2.2023. godine objavljen je Pravilnik o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela za 2023.godinu.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​Obavještavamo sve poljoprivrednike da je ​u Službenom glasniku Republike Srpske objavljen Pravilnik o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela za 2023.godinu koji možete preuzeti klikom OVDJE.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, 7.2.2023.

 

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!