Započeto

Prioriteti u Tukovima

Opštine: Prijedor

Izgrađeno je i igralište, dio asfaltnih puteva i rekonstruisan društveni dom, a u narednom periodu ćemo kroz razgovore sa ljudima vidjeti šta je najneophodnije da bi se radilo u ovom naselju.

Obrazloženje

U toku mandata gradonačelnika Đakovića radilo se na određenim projektima bitnim za naselje Tukovi.

Izvor: Predizborni skup u naselju Tukovi, DNS Prijedor, 27.09.2016.

U toku 2018. godine zamijenjena je krovna konstrukcije na jednoj od šest zgrada gdje žive uglavnom izbjegla i raseljena lica i porodice iz reda boračkih kategorija.

Izgradnja kanalizacione mreže u prijedorskim Tukovima trebala bi da riješi višedecenijski problem mještana ovog naselja, međutim nakon izgradnje primarne i sekundarne mreže, završna tercijarna faza još uvijek čeka.

Grad Prijedor dva puta je raspisivao tender za izgradnju tercijarne kanalizacione mreže i kućnih priključaka u naselju Tukovi, ali se za posao vrijedan 1.025.000 KM niko nije prijavio, navodi se u izvještaju o radu gradonačelnika i gradske uprave za 2018. godinu.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


Pitajte Istinomjer!