Neispunjeno

Povećanje obuhvata korisnika usluga centra “Zaštiti me”

Opštine: Banja Luka

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Slobodan Gavranović izjavio je da će grad nastaviti da pruža podršku Javnoj ustanovi “Centar Zaštiti me” za obrazovanje djece ometene u razvoju, kako bi se njen kapacitet proširio. Gavranović je nakon posjete ovoj ustanovi rekao da će grad zajedno sa resornim ministarstvima i minadžmentom ove ustanove tražiti rješenja kako bi se povećao obuhvat djece korisnika usluga centra, s obzirom da je sve veći broj djece u stanju potrebe. On je izrazio zadovoljstvo načinom na koji funkcioniše ovaj centar, naglasivši da se u pomoći njegovom radu ne mogu štedjeti sredstva kako bi se pružilo obrazovanje i pomoć u socijalizaciji djece u stanju potrebe.

Obrazloženje

Nije bilo aktivnosti na proširenju kapaciteta centra; štaviše, grad je u protekle tri godine umanjio iznos sredstava za finansiranje ove ustanove.

Izvor: Nezavisne novine, 17.9.2012.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!