Ispunjeno manjim dijelom

Povećanje broja igrališta i rekreativnih terena

Partije: DNS | Oblasti: Obrazovanje

Prema amaterskom i rekreativnom sportu DNS ima stav da je neophodno da se poveća udio sportskih terena i prostora za igru i rekreaciju u okviru sadašnjih urbanih cjelina. Zalagaćemo se za povećanje broja igrališta i izgradnju rekreativnih terena, što će obezbijediti veću vitalnost nacije, bolju produktivnost, promovisati kvalitetniji način života, čime se vrši prevencija raznovrsnih bolesti i negativnih društvenih ponašanja. U domenima određenja sporta kao prevencije određenim štetnim pojavama, u DNS-u želimo da što veći broj naših građana ima mogućnosti da se rekreira i da se posveti zdravom načinu života.

Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS je u 2018. godini finansiralo izgradnju i rekonstrukciju 14 sportskih objekata/terena.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!