Neutemeljeno

Popraviti socijalno stanje u tolikoj mjeri da više ne bude potrebe ua Narodnom kuhinjom

Opštine: Trebinje

Cilj gradske uprave je da ne postoji narodna kuhinja. To je veliki cilj, ali ko nema cilj, nema ni rezultate.

Obrazloženje

Obećanje je previše uopšteno i neprecizno da bi se moglo ocijeniti.

Izvor: Platforma za lokalne izbore 2016. godine

U radu JU Centar za socijalni rad Trebinje primjenjuje mješoviti sistem pružanja usluga korisnicima i razvija partnerstvo sa akterima u lokalnoj zajednici.
Zaključen je partnerski Sporazum o načinu finansiranja Eparhije Zahumsko Hercegovačke i Primorske za Narodnu kuhinju između Grada Trebinja, JU Centra za socijalni rad Trebinje i Srpske Pravoslavne Eparhije Zahumsko – Hercegovačke i Primorske za 2018 godinu. Ovakav način funkcionisanja u lokalnoj zajednici Trebinje postoji u kontinuitetu već zadnjih 10 godina, gdje su sva tri partnera uvijek ispoštovala svoja prava i obaveze na zadovoljstvo korisnika, socijalno ugroženih lica, kojih trenutno ima 81, shodno poslednjem ažuriranom spisku od 09.07.2018.godine (broj korisnika se u kontinuitetu kreće oko 80). Za sada Narodna kuhinja još uvijek radi.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!