Ispunjeno većim dijelom

Pomoć u uslugama za pomoć u kući

Opštine: Trebinje

Gradske vlast nije u mogućnosti da male penzije (mislimo na one ispod 300 KM,a i one veće) poveća, jer bi to bilo lažno obećanje, ali smo u mogućnosti da njima i svim porodicama gdje su primanja ispod prosječene republičke plate pomognemo na drugi način. Stavljanjem Gradske ustanove “Trebinje stan” u funkciju, u smislu da u njoj imamo minimalno zaposlena po dva vodoinstalatera, 2 električara, 2 bravara, 2 stolara, 2 molera i da predhodno navedenim kategorijama pružimo potrebne usluge za pomoć u kući.

Obrazloženje

U toku mandata gradonačelnika Mirka Ćurića obećanje je ispunjeno u mjeri koja je značajna za njegove ciljeve.

Izvor: Platforma za lokalne izbore 2016. godine

Formirano je preduzeće “Radnik” koje, pored ostalih usluga, pruža potrebne usluge za pomoć u kući. Preduzeće „Radnik“, koje pored svog komercijalnog karaktera ima za cilj i pružanje zanatskih, i sličnih usluga, licima lošeg materijalnog, imovinskog i zdravstvenog stanja.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!