U progresu

Podsticanje razvoja sporta

Opštine: Trebinje

Porodice koje imaju dva djeteta u sportu, biće oslobođene plaćanja jednog sporta. A porodica čije dijete trenira dva sporta, biće oslobođene plaćanja jednog sporta. Prvo dolaze na red porodice koje nemaju prosječna republička primanja na nivou porodice, a zatim će se podizati ljestvica naviše. Cilj je podstaći razvoj sporta, da nam djeca budu zdrava, a ne u nekim problematičnim okruženjima.

Obrazloženje

U prvoj i drugoj godini mandata zabilježene su aktivnosti na ispunjavanju ovog obećanja, a podrška razvoju sporta nastavljena je i u trećoj godini mandata.

Izvor: Platforma za lokalne izbore 2016. godine

Krajem 2018. godine raspisa je Javni poziv za raspodjelu sredstava Budžeta Grada Trebinja namijenjenih za finansiranje programa sportskih organizacija u 2019. godini Grad Trebinje. U januaru 2019. godine objavljena je odluka o finansranju 12 sportskih organiacija.

Uproteklom periodu, Gradska uprava Grada Trebinja podržavala je sportske aktivnosti i škole sporta.”

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


Pitajte Istinomjer!