Ispunjeno većim dijelom

Podrška Danu mladih Općine centar

Opštine: Centar Sarajevo

Dan mladih Općine Centar Sarajevo.

Izvor: Projekti i programski ciljevi Nedžada Ajnadžića

Dan Mladih Općine Centar obilježava se 8. maja, a u općinskim budžetima u tu svrhu je izdvajano po 10.000 KM svake godine.

Prema informacijama koje se mogu naći na stranici Općine Centar ovaj dan obilježavan je programima:

U ponedjeljak 8. maja 2017. godine na pješačkom mostu „Festina lente – Požuri polako“ kod Akademije likovnih umjetnosti, studenti ALU u Sarajevu napravili su mini izložbu likovnih radova.

U okviru obilježavanja Dana mladih općine Centar, u utorak 8. maja 2018. godine na Trgu djece Sarajeva ispred BBI centra otvoren je Info centar na kome je postavljen štand sa promotivnim materijalima.

Obilježavanje Dana mladih općine Centar, u srijedu 8. maja 2019. godine, započelo je sadnjom mladice gloga na zelenoj površini u Velikom parku.

Dan Mladih Općine Centar obilježen je i u maju 2020. godine simboličnom sadnjom mladice ukrasne jabuke u parku kod Druge gimnazije.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!