Ispunjeno manjim dijelom

Poboljšanje uslova rada MZ Golo Brdo

Opštine: Bijeljina

Poboljšati uslove za rad mjesne zajednice

Obrazloženje

U toku mandata gradonačelnika Miće MIćića obećanje je ispunjeno u mjeri koja je zanemariva za njegove ciljeve.

Izvor: Tribina Golo Brdo, 08.09.

Skupština Grada Bijeljina je na svojoj 21. sjednici održanoj 29.10.2018. godine donijela je Odluku o mjesnim zajednicama na području Grada Bijeljina na osnovu koje se “radi efikasnijeg, djelotvornijeg i ekonomičnijeg izvršavanja određenih poslova iz djelokruga Gradske uprave i efikasnijeg ostvarivanja prava i interesa građana, u okviru Odjeljenja za opštu upravu obrazuju se mjesne kancelarije”.

Tako se u skladu sa Odlukom “za naseljena mjesta Popovi, Amajlije, Pučile, Patkovača, Golo Brdo, Hase, Brijesnica i Ljeljenča poslovi iz djelokruga mjesnih kancelarija obavljaju se u Gradskoj upravi Grada Bijeljina.”

Pored toga se članom 25. Odluke, “a u skladu sa iskazanim interesima građana” na području Grada Bijeljina obrazuju nove mjesne zajednice od kojih je i jedna Mjesna zajednica Golo Brdo “koja obuhvata naseljeno mjesto Golo Brdo sa sjedištem u Golom Brdu.”

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


Pitajte Istinomjer!