U progresu

Plaćen pripravnički staž

Opštine: Bijeljina

…da svršeni studenti imaju plaćen pripravnički staž.

Izvor: Ljubiša Petrović, Predizborna kampanja za Lokalne izbore 2020. godine

Gradonačelnik Ljubiša Petrović raspisao je 8.3.2023. godine Javni konkurs za prijem pripravnika u Gradsku upravu Grada Bijeljina u radni odnos na određeno vrijeme. 

Konkursom je bilo predviđeno zapošljavanje u trajanju od 12 mjeseci i to 19 pripravnika sa završenom visokom stručnom spremom sa ostvarenih najmanje 240 ECTS i jednog pripravnika sa završenom visokom stručnom spremom sa ostvarenih najmanje 180 ECTS. U trajanju od šest mjeseci, konkursom je bilo predviđeno zapošljavanje četiri pripravnika sa završenom srednjom stručnom spremom IV stepen, te pet pripravnika – vatrogasaca sa završenom srednjom stručnom spremom tehničkog smjera III i IV stepen.

U avgustu 2021. godine raspisan je Javni konkurs za prijem ukupno 17 pripravnika u Gradsku upravu (GU) Grada Bijeljina.  Iz GU Bijeljina potvrđeno je za Istinomjer da su primljeni pripravnici zasnovali radni odnos 15. februara 2022. godine.

 

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!