Ispunjeno većim dijelom

Organizovanje boravka u banjama za penzionere i osobe sa invaliditetom

Opštine: Trebinje

Vršiće se organizovanje boravka u banjama u dogovoru sa Fondom Zdravstvenog osiguranja, kao i u skladu sa mogućnostima budžeta Grada Trebinja, te udruženja penzionera i udruženja koja okupljaju osobe sa invaliditetom.

Obrazloženje

U toku mandata gradonačelnika Mirka Ćurića obećanje je ispunjeno u mjeri koja je značajna za njegove ciljeve.

Izvor: Platforma za lokalne izbore 2016. godine

Boravak je omogućen putem finansiranja projekata kojim su navedena udruženja aplicirala na javne pozive koje je Grad Trebinje raspisao. Grad Trebinje je za 2020. godinu nedavno objavio Odluku o raspodjeli sredstava Budžeta Grada Trebinja namijenjenih za projekte udruženja građana/fondacija iz oblasti zdravstveno-invalidske zaštite za 2020. godinu.

Grad Trebinje je u saradnji sa Udruženjima penzionera i udruženjima koja okupljaju osobe sa invaliditetom omogućio boravak navedenim kategorijama u banjskim lječilištima i rehabilitacionim centrima.

Grad Trebinje, 15. septembar 2020.

Javni poziv namjenjen za projekte udruženja građana/fondacija iz oblasti zdravstveno – invalidske zaštite raspisan je i 2018. godine.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!