U progresu

Nadogradnja javne rasvjete u naselju Pode

Opštine: Travnik

Nadogradnja javne rasvjete u naselju Pode.

Obrazloženje

Tokom prve dvije godine mandata zabilježene su značajnije aktivnosti kada je u pitanju realizacija datog obećanja.

Izvor: Izborna platforma za prijevremene izbore za načelnika Općine Travnik

U budžetu za 2022. godinu za izgradnju javne rasvjete Omladinski dom Pode – Stadion FK Rudar planirano je 8.650 KM, te je moguće i pronaći stavku “Javna rasvjeta u naselju Pode MZ Han Bila” za šta je planirano 10 hiljada KM, a prema Izvještaju o izvršenju budžeta za period od 1.1. do 30.9.2022. godine planirana sredstva za obje stavke su utrošena u planiranom iznosu. U budžetu za 2021. godinu za nadogradnju javne rasvjete u ovom naselju bilo je izdvojeno 6.500 KM od čega je utrošeno 6.413 KM.

U budžetu za 2023. godinu može se pronaći stavka Javna rasvjeta – nadogradnja javne rasvjete u naselju Pode sa planiranim iznosom od 6.600 KM. 

Načelnik Općine Travnik Kenan Dautović objavom na svojoj zvaničnoj facebook stranici istakao je da su budžetom za 2023. godinu planirana sredstva za nove kapitalne projekte postavljanja infrastrukture javne rasvjete, a jedan od značajnijih realizirat će se u naselju Pode.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!