Nije započeto

Izgradnja zatvorenog bazena u Mrkonjić Gradu

Partije: SNSD | Oblasti: Ekonomija

Na predizbornoj tribini koja je održana u Mrkonjić Gradu 25. septembra 2022. godine, Milorad Dodik je govorio o izgradnji bazena:

“Jesam još nešto obeć'o? Aaa, bazen.(…) Mi ćemo napraviti zatvoreni bazen, jel tako..”

Izvor: Milorad Dodik, Mrkonjić Grad 25.09.2022.

Prilikom obilježavanja dana Opštine Mrkonjić Grad, 4.2.2023. godine, načelnik opštine Mrkonjić Grad Dragan Vođević rekao je da se ova opština nastavlja razvijati te da su u planu mnogi projekti. Istakao je da su iz ovogodišnjeg budžeta planirali izdvojiti sredstva za izgradnju zgrade za mlade bračne parove, za izgradnju svlačionica Fudbalskog kluba “Sloboda” i za projekat izgradnje gradskog zatvorenog bazena.

Međutim, sredstva za realizaciju ovog projekta nisu namijenjena u budžeta Grada u 2023. godini, kao ni u Rebalansu budžeta RS za 2023. godinu i Prijedlogu budžeta RS za 2024. godinu.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!