Ispunjeno većim dijelom

Izgradnja sportske hale u Patkovači

Opštine: Bijeljina

Izgradnja sportske hale u Patkovači

Obrazloženje

U toku mandata gradonačelnika Miće Mićića obećanje je ispunjeno u mjeri koja je značajna za njegove ciljeve. Gradonačelnik je u svom obraćanju javnosti početkom septembra 2020. godine najavio da će objekat fiskulturne dvorane u Patkovači biti završen "za mjesec i po dana, jer je ostalo samo još postavljanje parketa."

Izvor: Tribina Patkovača 24.09.2016.

U aprilu 2018. godine Republika Srbija donirala je 500 000 KM za izgradnju fiskulturne sale u sklopu Područne osnovne škole „Jovan Dučić” u Patkovači kod Bijeljine.

Gradska uprava Bijeljine je početkom 2019. godine izradila projekat za izgradnju pomenute sale, u skladu sa kojim bi izgradnja koštala 960 00 KM, što je potvrdio i gradonačelnik Bijeljine, Mićo Mićić:

Gradska uprava snosiće sve troškove građevinske dozvole i infrastrukture, platili smo projekat 10.000 KM i reviziju koja je u toku 1.700 KM, a ispoštovali smo sve zahtjeve direktora Osnovne škole u Patkovači koji je znao sa koliko novca raspolažemo za izgradnju sportske sale.

Mićo Mićić, 5. april 2019.

Mićić je gradilište pomenute fiskulturne sale posjetio 16. 4. 2020. godine ocijenivši tada da će učenici i zaposleni u ovoj vaspitno-obrazovnoj ustanovi do jeseni dobiti savremen prostor za održavanje časova fizičke kulture:

Posao izgradnje dobila je firma CSP (CSP) i sve ide prema planu, a za nadzor je zadužena Gradska uprava. Nakon što sportska sala bude gotova, razgovaraćemo sa direktorom o uređenju dvorišta i postavljanju vanjskih sportskih terena.

Mićo Mićić, 16. april 2020. 

Tokom svoje posjete Bijeljini, 1. 9. 2020. godine predsjednica Republike Srpske, Željka Cvijanović izrazila je, kako se navodi, zadovoljstvo dinamikom izvođenja radova na fiskulturnoj sali u Patkovači, a gradonačelnik Bijeljine, Mićo Mićić zahvalivši donatorima tom prilikom između ostalog izjavio je “da je objekat fiskulturne dvorane u Patkovači gotovo završen, da ima “toplu vezu” sa školom, te da bi uz izgradnju dodatna dva kabineta, oko 500 učenika trebalo bi imati potreban komfor”.

Objekat će, kada bude završen za mjesec i po dana, jer je ostalo samo još postavljanje parketa, koristiti, učenicima, ali i za rekreaciju i razne sportove.

Mićo Mićić, 1. septembar 2020. 

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


Pitajte Istinomjer!