U progresu

Izgradnja sportske dvorane

Opštine: Prijedor

Grad Prijedor je u prilici i mora izgraditi infrastrukturne objekte koji su za sport neophodni. (…) Sportska dvorana koju gradimo će stvoriti idealne uslove za sve sportove ovog ranga. Grad Prijedor će sport i dalje podržavati (…) i u sportskim i u školskim dvoranama gdje se djeca bave sportom.

Obrazloženje

U trećoj godini mandata gradonačelnika zabilježene su određene aktivnosti na ispunjavanju ovog obećanja.

Izvor: "Apostrof”, Alternativna televizija, 13.09.2016.

U junu 2017. godine, gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković ponovio je da je za izgradnju dvorane u Urijama potrebna finansijska pomoć sa entitetskog nivoa. Krajem istog mjeseca, prilikom obilaska radova, Đaković je rekao da je izgradnja “na pola dionice” do završetka i ponovio da će za to biti potrebna dodatna finansijska sredstva koja nisu iz gradskog budžeta. Tokom protekle godine, na dvorani je završena krovna konstrukcija.

U oktobru 2018. ozvaničen je nastavak radova na Sportskoj dvorani na Urijama.

Gradonačelnik Đaković je rekao da je izgradnja dvorane u Urijama na pola te da bi do kraja mandata trebala funkcionisati.

Očekujemo da ćemo završiti sportsku dvoranu koju gradimo u naselju Urije. Stigli smo otprilike do pola. Sad se počela uređivati unutrašnjost. Objekat smo zatvorili, radi se izolaciona fasada, ventilaciona fasada. Radiće se u prvom dijelu kuglana.

Milenko Đaković, 23.01.2019.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


Pitajte Istinomjer!