Ispunjeno većim dijelom

Izgradnja sportske dvorane

Opštine: Istočno Novo Sarajevo

Nudimo im sigurno najznačajnije projekte koje planiramo realizovati odmah … sportsku dvoranu

Obrazloženje

U avgustu 2020. godine na stranici Opštine obavljena je informacija da se radovi na završetku sportske dvorane u Istočnom Novom Sarajevu približavaju kraju. 

Izvor: Predizborna kampanja SNSD-a - Istočno Novo Sarajevo

Načelnik Opštine Istočno Novo Sarajevo, Ljubiša Ćosić najavio je 2017. godine kako finansijska sredstva za izgradnju sportske dvorane postoje, te da će tender za izvođenje radova na ovom objektu biti objavljen do kraja te godine.

dvorana

Nastavak realizacije izgradnje sportske dvorane u ovoj lokalnoj zajednici uslijedio je krajem augusta 2018. godine kada su načelnik Ćosić i direktor firme “Jokić invest” Igor Jokić potpisali ugovor u vrijednosti od 4.000.000 KM.

Ćosić je tada rekao da će Opština vršiti svakodnevni nadzor tokom gradnje dvorane, a da će posebna pažnja biti usmjerena prilikom izrade proračuna i postavljanja krovne konstrukcije, kako se ne bi ponovo urušila. Za izgradnju dvorane Vlada Republike Srpske i Opština Istočno Novo Sarajevo, obezbijedile su 2.000.0000 KM. Radovi na montaži krovne konstrukcije započeli su u julu 2019. godine.

U avgustu 2020. godine na stranici Opštine obavljena je informacija da se radovi na završetku dvorane u Istočnom Novom Sarajevu približavaju kraju.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!