Ispunjeno

Izgradnja rezervoara na Tvrdimićima

Opštine: Istočno Novo Sarajevo

Na Tvrdimićim će biti (…) biće rezervoar. Znate šta radimo 03.10.? Zajedno sa dobrim domaćinima gore pravimo još jedan rezervoar, da pokrijemo cijelo selo, i da pokrijemo lovački dom i da ako uspijemo spustimo vodu u Klek, ako bude izvodivo. Ako bude bilo izvodljivo. Ako ne, riješit ćemo na drugi način.

Izvor: Mjesna tribina SNSD u Tilavi (26.09.2016.)

Tokom mjeseca aprila 2017. godine počele su aktivnosti na rekonstrukciji i uređenju postojećeg rezervoara u selu Tvrdimići, rekonstrukciji vodovodne mreže, izgradnji novog rezervoara za potrebe vodosnabdijevanja Lovačkog doma i izgradnji nove vodovodne mreže do samog Doma.

Fonda za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske je po projektu „Rekonstrukcija i proširenje vodovodnog sistema sela Tvrdimići“ izrađenom od strane KP „Vodovod i kanalizacija“ a.d. Istočno Sarajevo, odobrio 60,000.00 KM za realizaciju ovog projekta. Opština Istočno Novo Sarajevo je bila inicijator izrade projekta i njegovu će realizaciju će sufinansirala sa 30.000,00 KM.

Vodovodni sistem u Tvrdimićima je završen i pušten u rad tokom septembra 2017. godine.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!