Izgradnja puteva

| Partija: | Oblast:

Dat ćemo 10 miliona evra da se napravi pravi put i da budete što bliže i Banja Luci i Beogradu. Ali nismo zaboravili da planiramo ni Gacko ni Bužim. I to ćemo praviti

Izvor: Gacko 22.09.2018.

Kratko obrazloženje

U prvih 100 dana rada Vlade RS nije bilo aktivnosti na ispunjenju ovog obećanja.

Dugo obrazloženje

„Dat ćemo 10 miliona evra da se napravi pravi put i da budete što bliže i Banja Luci i Beogradu“, poručili su iz SNSD-a na tribini, ali nisu definisali tačnu trasu puta. Ipak, s obzirom na to da je utvrđena trasa autoputa Sarajevo – Beograd koji će se pružati i do Višegrada, a jedan krak će se od Doboja pružati i do Banje Luke, putno povezivanje Gacka sa Višegradom, povezao bi ga konačno i sa Banjom Lukom i Beogradom.

 

U svakom slučaju, do sada nije bilo prijedloga za izgradnju puta od Gacka u bilo kojem pravcu, niti je takav projekat predviđen u Prijedlogu projekata javnih investicija RS-a 2019 – 2022, te će stoga Istinomjer ovo obećanje SNSD-a ocijeniti kao nije započeto.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


Upload limit: 1Mb

  • Poništi