Neispunjeno

Izgradnja prometnice

Opštine: Široki Brijeg

Izgradnja prometnice Trn-Belušine-Mokro.

Izvor: Predizborni program HDZ-a BiH za Široki Brijeg

Prema informacijama koje smo dobili iz Gradske uprave Širokog Brijega, kada je u pitanju izgradnja ove prometnice, pripremljen je izvedbeni projekt i traži se način financiranja. Kako navode, tom prometnicom se želi promijeniti trasa regionalne ceste Široki Brijeg – Čitluk. Samim tim nadležnost i financiranje prelaze na razinu Županije Zapadnohercegovačke. Potrebno je usuglasiti i pronaći zajednički jezik oko svih pitanje vezanih za ovu prometnicu.

Ista informacija potvrđena je i u oktobru 2019. godine:

Što se tiče izgradnje ove prometnice, pripremljen je izvedbeni projekt i traži se način financiranja. Međutim, tom prometnicom se želi promijeniti trasa regionalne ceste Široki Brijeg – Čitluk. Samim tim nadležnost i financiranje prelaze na razinu Županije Zapadnohercegovačke. Potrebno je usuglasiti i postići dogovor sa Županijom oko svih pitanje vezanih za ovu prometnicu.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!