Djelimično ispunjeno

Izgradnja nove zgrade Gimnazije “Jovan Dučić“ u Bregovima

Opštine: Trebinje

Trebinje ima sve uslove za izgradnju nove zgrade Gimnazije “Jovan Dučić” u Bregovima.

Obrazloženje

U toku mandata gradonačelnika Mirka Ćurića obećanje je ispunjeno u mjeri koja je značajna za njegove ciljeve.

Izvor: Platforma za lokalne izbore 2016. godine

Radovi na izgradnji gimnazije su i dalje u toku.

U Trebinju je krajem augusta 2019. godine ozvaničen početak izgradnje nove zgrade trebinjske Gimnazije, u vrijednosti od oko 20 miliona KM.

Planirano je da do kraja januara 2020. godine budu okončani grubi  građevinskih radova. Rok za završetak Gimnazije je kraj 2021. godine.

Skupština grada Trebinja usvojila je Nacrt srednjoročnog plana kapitalnih investicija za period od 2017. do 2022. godine, kojim je predviđena i gradnja Gimnazije. Idejno rješenje i određena ispitivanja za novu zgradu Gimnazije su završena. Trenutno je u toku izrada GLAVNOG PROJEKTA, a koji će biti napravljen po svim evropskim standardima, kako bi se moglo konkurisati i međunarodnim fondovima. Škola već ima vlastito zemljište za ovu namjenu.

Gradska Uprava Trebinja, 10.10.2018.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!