Neispunjeno

Izgradnja Kongresnog centra

Opštine: Trebinje

Evidentan je i nedostatak turističkih aktivnosti u jesen i proljeće i jedina šansa i tu prazninu adekvatno možemo ispuniti izgradnjom Kogresnog centra koji će u sebi sadržavati smještajne kapacitete, prostor za održavanje seminara, simpozijuma, okruglih stolova, promocija, kongresa iz raznih oblasti, a prvenstveno u oblasti energetike, medicine, turizma i sl. Ovo je moguće realizovati javno-privatnim partnerstvom (već je zainteresovan investitor iz Srbije), ili kao partnerstvo Grada i Elektroprivrede RS.

Obrazloženje

U toku mandata gradonačelnika Mirka Ćurića dato obećanje nije ispunjeno.

Izvor: Platforma za lokalne izbore 2016. godine

Kako je ranije rečeno za Istinomjer, “planirana je izrada urbanističkog plana Grada Trebinja, koji će biti realizovan u 2019. godini, u kojiem će biti definisana parcela za kongresni centar, što je prvi preduslov za pokretanje JPP za izgradnju ovog objekta”. Navedene aktivnosti još uvijek nisu započete.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!