Ispunjeno

Instalacija hladnjača u više naselja

Opštine: Trebinje

Organizovati u sklopu Grada Trebinja: hladnjače u više naselja Hladnjače bi imale za cilj čuvanje proizvoda i povećanje cijene proizvoda. Naši proizvodi moraju da se prodaju u trgovačkim lancima u Trebinju i da novac ostaje u našem gradu, a ne da odlazi iz Hercegovine.

Obrazloženje

U prvoj godini mandata zabilježen je značajan napredak na ispunjavanju ovog obećanja. U drugoj godini mandata nastavljene su aktivnosti na realizaciji.

Izvor: Platforma za lokalne izbore 2016. godine

Projekt je realizovan tokom mandata gradonaćelnika Mirka Ćurića.

Od planiranih 5, u prve dvije godine mandata (gradonalčelnika Luke Petrovića) instalirane su 3 hladnjače.”

Inače, hladnjačama gazduje trebinjski Agrarni fond, a projekat postavljanja hladnjača u okolini Trebinja rezultat je dogovora postignutih na investicionoj konferenciji koja je maju 2016. godine održana u Trebinju.

Smatramo da ćemo na ovaj način znatno pomoći poljoprivrednicima iz Popovog polja, ne samo u čuvanju voća i povrća u idealnim uslovima, već i u rješavanju njihovog najvećeg problema – plasmana proizvoda.

Direktor Agrarnog fonda, Veselin Dutina

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!