Ispunjeno

Formiranje Sportskog Društva “LEOTAR”

Opštine: Trebinje

Sport u Trebinju nije nikada bio na ovako niskim granama. Da bi se pratila realizacija budžeta za sport, njegova raspodjela i organizacija, formiraćemo Sportsko Društvo “LEOTAR”, koje će imati direktnu komunikaciju s nadležnim odjeljenjem u gradskoj administraciji.

Obrazloženje

U prvoj godini mandata ovo obećanje je ispunjeno. Formirano je Sportsko društvo "Leotar"

Izvor: Platforma za lokalne izbore 2016. godine

Krajem marta 2017. godine formirano je SD “Leotar” koje je sredinom maja iste godine počelo sa radom. Udruđenje trenutno broji preko 21 sportski kolektiv na nivou Grada Trebinja.

Kako je rečeno iz gradske uprave za Istinomjer “svi članovi SD “Leotar” su dobili svoj budžet i pomognuti su na više načina kako bi se omogućilo njihovo lakše funkcionisanje (pomoć pri plaćanju kotizacija,organizacija prevoza i povoljnijeg smještaja ekipa,obavljanje ljekarskih pregleda po nižim cijenama za sve svoje članove i dr.).Uspostavljena je dobra komunikacija sa nadležnim odeljenjem i adekvatna kontrola trošenja budžetskih sredstava”.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!