Ispunjeno manjim dijelom

Finansijska konsolidacija FK Leotara

Opštine: Trebinje

Posebna pažnja će biti posvećena ostavljenom FK LEOTAR. Za ovo imamo koncept koji će zahtjevati potpunu saradnju grada Trebinja, HET-a i članova FK Leotar.

Obrazloženje

U toku mandata gradonačelnika Mirka Ćurića obećanje je ispunjeno u mjeri koja je zanemariva za njegove ciljeve.

Izvor: Platforma za lokalne izbore 2016. godine

U Gradskoj upravi Trebinje, 7. septembra ove godine je potpisan Protokol o saradnji između Sportskog društva „Leotar“ i Sportsko-privrednog društva „Radnički” iz Kragujevca.

Sportisti iz Trebinja i Kragujevca će sada imati mviše ogućnosti da ostvare izuzetno kvalitetnu saradnju u više sportskih grana, a danas potpisani protokol o saradnji predstavlja prvi korak ka realizaciji budućih planova.

Mirko Ćurić, 7. septembar 2020.

Najviše novca iz gradskog proračuna je otišlo za FK „Leotar“, KK „Svislajon Leotar“, Džudo kluba „Leotar“, muškom i ženskom rukometnom klubu „Leotar“.

Kada je upitanju problem dugovanja FK Leotaroko uzimanja hipotekarnih kredita, Pravobranilaštvo RS još uvijek dokazuje ništavnost notarskog ugovora i brisanje hipoteke kod Bobar banke.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!