Započeto

Infrastrukturni projekti u Dubičkoj ravni

Partije: NPS | Oblasti: Ekonomija

Predsjednik NPS-a Darko Banjac govorio je za Srnu u potrebi mještana Kozarske Dubice za elektrifikacijom, nasipanjem i asfaltiranje prilaznih puteva: “U infrastrukturnom smislu, mještani Dubičke ravni su u nešto povoljnijem položaju, ali ćemo nastojati da ispunimo njihova očekivanja koja se odnose na elektrifikaciju, nasipanje i asfaltiranje prilaznih puteva”.

Izvor: Darko Banjac, 5.9.2022.

Iz Opštine Kozarska Dubica su za Istinomjer u novembru 2023. godine saopštili da je u Dubičkoj ravni rađena sanacija i presipanje lokanih puteva dok asfaltiranje nije, osim sanacije udarnih rupa. Elektrifikacija nije rađena, mada je Opština zatražila od Elektrokrajine saniranje najlošijih trasa zbog vrlo čestih ispada mreže.

U julu 2022. godine rađena je rekonstrukcija u okviru rehabilitacije dva magistralna puta M14 i M14.1, dionica Кozarska Dubica-Draksenić-Vrbaška, a iz Ministarstva saobraćaja i veza RS su istakli da je u 2022. godini završena rehabilitacija magistralnog puta prvog reda MI-102 Draksenić (granični prelaz BiH/Republika Hrvatska) – Vrbaška u vrijednosti 5,2 miliona KM.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!